Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-01@23:03:11 GMT

چکار کنیم در روز برگزاری کنکور کرونا نگیریم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۶۰۱۶

چکار کنیم در روز برگزاری کنکور کرونا نگیریم؟

استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران درباره باید‌ها و نباید‌هایی که داوطلبان کنکوری برای پیشگیری از کرونا باید مورد توجه قرار دهند، توضیح داد.

به گزارش شریان نیوز، مسعود یونسیان، استاد دانشکده بهداشت و عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره باید‌ها و نباید‌هایی که داوطلبان کنکوری برای پیشگیری از کرونا باید انجام دهند، گفت: اجرای پروتکل‌های بهداشتی که ستاد ملی کرونا ابلاغ می‌کند، الزامی است و من صرفا به عنوان یک کارشناس بهداشتی برخی نکات علمی را که بهتر است داوطلبان کنکور سراسری به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا مدنظر قرار دهند، مطرح می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در طول ۳ تا ۴ ساعت آزمون داوطلبان باید از ماسک استفاده کنند و ماسک مورد استفاده از نظر سایز مناسب صورت فرد باشد، در برخی از موارد مشاهده شده است که کش ماسک‌ها شل بوده است و ماسک فرد به طور مداوم جا به جا می‌شود.

کنکوری ها از دستکش استفاده نکنند

 استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران بیان کرد: داوطلبان در طول مدت آزمون از دستکش استفاده نکنند چرا که ویروس کرونا روی دستکش مدت طولانی تری باقی می‌ماند، به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند که به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا دست‌ها مرتب شسته شوند، مشاهده شده است که افراد دستکش آلوده را به صورت خود می‌زنند و با این اقدام خطر ابتلا به کرونا افزایش پیدا می‌کند.

عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران  گفت: با توجه به اینکه فاصله گذاری اجتماعی در حوزه های امتحانی رعایت می‌شود، احتمال انتقال بسیار کم است، اما باید توجه داشت که یکی از نگرانی‌ها تجمع والدین اطراف حوزه‌های امتحانی است، تجمع والدین در اطراف حوزه امتحانی می‌تواند خطرآفرین باشد و این تجمع ها نه تنها هیچ سودی برای داوطلبان ندارد بلکه موجب سوء استفاده برخی مخالفان برگزاری کنکور هم می‌شود.

یونسیان گفت: داوطلبانی که از وسیله نقلیه شخصی یا تاکسی‌ دربست برای تردد به حوزه امتحانی استفاده می‌کنند، خطر جدی آنها را در طول مسیر به سمت حوزه امتحانی تهدید نمی‌کند، اما داوطلبانی که با وسیله حمل و نقل عمومی تردد می‌کنند حتما محلول یا ژل ضدعفونی همراه داشته باشند و قبل و بعد از سوار شدن به مترو یا اتوبوس دست‌های خود را ضدعفونی کنند.

 استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران بیان کرد: همچنین توصیه می‌کنیم که داوطلبان در طول ۳ تا ۴ ساعت کنکور از خوردن مواد غذایی پرهیز کنند یا اگر نیاز به مواد قندی دارند، حتما قبل از خوردن دست خود را به طور مجدد با محلول الکلی ضدعفونی کنند، به دلیل گرمای هوا توصیه می‌شود که داوطلبان حتما یک بطری آب در جلسه آزمون همراه خود داشته باشند و در صورت لزوم در طول مدت امتحان آب بنوشند.

منبع: شریان

کلیدواژه: استاد دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران باید ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلید اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول) هم اکنون )سه‌شنبه، ۱۱ اریبهشت) روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و داوطلبان می‌توانند از تاریخ مذکور حداکثر تا روز یکشنبه، ۱۶ این ماه هر گونه مطلبی در خصوص سوالات و کلید آزمون دارند، منحصرا" از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به این سازمان اعلام کنند.

نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان چهار گروه آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت  جاری در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور نیز با شرکت بیش از نیم میلیون (۵۰۱ هزار) داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی نیز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی آغاز شد.

در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.

نوبت دوم آزمون سراسری تیرماه برگزار می‌شود و نمرات کنکور سال گذشته همچنان معتبر است؛ یعنی دو آزمونی که سال گذشته برگزار شد، همچنان نمراتشان معتبر است و در مقطعی که قرار است انتخاب رشته صورت بگیرد، داوطلبان می‌توانند خودشان نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند یا به سازمان سنجش اجازه بدهند نمره بالاتری را برای آنها لحاظ کند.

کارنامه اولیه داوطلبان نوبت اول نیمه مردادماه جاری اعلام و همزمان چند روز بعد انتخاب رشته داوطلبان آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده اعلام شد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • آزمون مجدد داوطلبان کنکور شهرستان زیرکوه در ۲۱ اردیبهشت ماه
  • برگزاری کنکور برای داوطلبان سیل‌زده ۲۱ اردیبهشت ماه
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • کنکور در این شهر دوباره برگزار می‌شود
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد